Υλικά
2 μέτρια κολοκύθια
250 γρ. κιμά
200 γρ. πολτό ντομάτας
1 ξερό κρεμμύδι
5 μέτρια σπαράγγια
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ελαιόλαδο
250 γρ. γιαούρτι
250 γρ. τυρί κρέμα
μισή σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
Εκτέλεση
Για τα κολοκυθάκια: Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε σχετικά λεπτές φέτες και τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι.
Για τον κιμά: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Στη συνεχεία προσθέτουμε και τον κιμά.
Όταν και ο κιμάς έχει τσιγαριστεί προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, τα σπαράγγια τα οποία έχουμε ψιλοκόψει και μια κούπα του καφέ νερό, αλάτι, πιπέρι, λίγο πάπρικα.
Όταν το νερό εξατμιστεί και δούμε ότι ο κιμάς είναι έτοιμος αφαιρούμε το μείγμα από τη φωτιά.
Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί, αλάτι και αρκετή πάπρικα, το σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε ατομικές μερίδες. Η κάθε μερίδα κατά προτίμηση έχει 6 φέτες κολοκύθι σε στρώση - η μια διπλά στην άλλη.
Από πάνω βάζουμε τον κιμά και μετά τη σάλτσα.
Τη σάλτσα τη σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.