Υλικά
350 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
150 γρ. μελιτζάνες σε κύβους
100 γρ. φρέσκα ντοματίνια ή 2 φρέσκιες ντομάτες
δενδρολίβανο
φασκόμηλο
1 σκελίδα σκόρδο
15 καρύδια, χοντροκομμένα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε στο σουρωτήρι για να στραγγίσουν για 10 λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις μελιτζάνες και αφήνουμε να ροδίσουν για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, ή τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, το ψιλοκομμένο φασκόμηλο και το δενδρολίβανο, τα καρύδια, αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά και αλατίζουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε, και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και σερβίρουμε.