Υλικά
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 πακέτο ρύζι Καρολίνα
λίγα μανιτάρια
1 φλιτζ. κρασί
3 κ.σ. τυρί κίτρινο,τριμμένο
αλατοπίπερο
μυζήθρα τριμμένη
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε τον κιμά στο τηγάνι με λίγο λάδι.
Αφού βράσει ρίχνουμε το τυρί και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε ένα φλιτζάνι κρασί και αφήνουμε 5 λεπτά να βράσει.
Αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμετο ρύζι.
Όταν είναι έτοιμος ο κιμάς ρίχνουμε τον κιμά μέσα στην κατσαρόλα με το ρύζι και ανακατεύουμε.
Αν θέλουμε βάζουμε μυζήθρα τριμμένη ή ότι άλλο τυρί έχουμε.