Υλικά
250 γρ. ζυμαρικά (βίδες, κοντό μακαρόνι)
2 μελιτζάνες
2 κολοκυθάκια
1 πιπεριά
1 καρότο
1 ντομάτα
Για τη σάλτσα:
3 κ.σ. γιαούρτι
3 κ.γ. μουστάρδα
4 κ.σ. λάδι
αλάτι
πάπρικα
δυόσμο
φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόβουμε τα λαχανικά σε λεπτές φέτες και τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και αλάτι και ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε τα ζυμαρικά ως συνήθως και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Σε μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά με τα κρύα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη σάλτσα.
Ρίχνουμε τη φέτα και τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.