Υλικά
200 γρ. ρύζι
3 ντομάτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ματσάκι φρέσκο δυόσμο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το δυόσμο ή μαϊντανό.
Σε μπολ βάζουμε μαζί το χυμό λεμονιού και το λάδι.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το ρύζι και προσθέτουμε τα λαχανικά και το δυόσμο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.