Υλικά
1 κιλό πατάτες
1/2 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
αλάτι
πιπέρι άσπρο
3 φύλλα δάφνης
1 κρεμμύδι κόκκινο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. μαϊντανό
250 γρ. σάλτσα ντομάτας
λάδι
1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα από έξω.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεσαία κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τα λουκάνικα.
Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 40 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα και το αφήνουμε για άλλα 30 λεπτά να βράσουν όλα μαζί και να χυλώσουν.