Υλικά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά πορτοκαλί ψιλοκομμένη
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 κουτί χυμό ντομάτας και 1 κ.σ. πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1 ζωμό
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε τον κιμά.
Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αρκετό νερό.
Τα αφήνουμε κανένα 50λεπτο και στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Ελέγχουμε το φαγητό για να μην μείνει χωρίς νερό γιατί είναι σούπα.