Υλικά
1/2 φλιτζ. βρασμένες φακές
1/2 φλιτζ. πλιγούρι μουλιασμένο σε βραστό νερό
1 κομματάκι ψιλοκομμένο πράσο
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 καρότο σε ροδέλες
1/2 φλιτζ. καλαμπόκι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
το χυμό από 1/2 λεμόνι
ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε κατά σειρά το πράσο, το καρότο, τις πιπεριές και το καλαμπόκι.
Ρίχνουμε τις φακές και το πλιγούρι αφού το έχουμε στραγγίσει και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και κλείνουμε το μάτι της κουζίνας.
Σερβίρουμε σε σαλατιέρα, με ξύσμα και χυμό λεμονιού.