Υλικά
300 γρ. βρασμένες φακές
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
1 κλαδάκι μαντζουράνα, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. κύμινο
2 αυγά
4 κ.γ. αλεύρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Λιώνουμε με ένα πιρούνι τις φακές.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις φακές για να δέσουν τα υλικά μας και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το κύμινο, τη μαντζουράνα ψιλοκομμένη και ενώνουμε με τις φακές.
Βάζουμε λίγο αλεύρι για να δέσει το μείγμα.
Παίρνουμε με κουτάλι και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Βγάζουμε τους κεφτέδες σε χαρτί κουζίνας για να φύγει το λάδι.