Υλικά
250 γρ. συκωτάκια πουλιών
2 κούπες ρύζι κίτρινο
5 κούπες ζεστό νερό
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
50 γρ. κουκουνάρι
1 κούπα ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι άνηθο
2 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ή ξερό ψιλοκομμένο
λίγη ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα συκωτάκια και τα αχνίζουμε με το λάδι.
Προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμυδάκι, το κουκουνάρι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 1 κύβο λαχανικών.
Ρίχνουμε τις 3 από τις 5 κούπες νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα συκωτάκια.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις υπόλοιπες 2 κούπες ζεστό νερό και προσθέτουμε το ρύζι, το δυόσμο και τον άνηθο.
Βράζουμε μέχρι να πιει το ζουμί του.