Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ.
3 φλιτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια τυρί κασέρι τριμμένο
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
2 αυγά και 2 κρόκοι αυγών
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκα μυρωδικά ή 1 κουταλάκι ξερά
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι και την ψήνουμε.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια.
Όταν μαραθούν, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις κόκκινες πιπεριές, το γιαούρτι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, τα αυγά που έχουμε χτυπήσει ελαφρά και το μισό τυρί.
Απλώνουμε πάνω στην ψημένη σφολιάτα το μείγμα, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ελαφρά.