Υλικά
500 γρ. ζυμαρικά με τρύπα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κολοκυθάκια
1 μελιτζάνα
2 καρότα
1 πράσινη πιπεριά
1 κύβο
1 1/2 κουταλάκι ντοματοπελτέ
1 φλιτζάνι τυρί φέτα τρίμμα
1 κούπα διάφορα κίτρινα τυριά
1 κ.σ. ρίγανη
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα λαδώνουμε ελαφρώς για να μην κολλήσουν.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τα κολοκυθάκια, τη μελιτζάνα και τα καρότα.
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε την πιπεριά.
Σοτάρουμε σε λίγο λάδι όλα τα λαχανικά, τα ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο, ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ, τον κύβο και νερό ίσα που να σκεπάσει τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε να διαλυθεί ο κύβος, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ενώ εάν χρειάζεται, βάζουμε λίγο ρίγανη και μαϊντανό.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και τη φέτα.
Τα τοποθετούμε σε πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω τα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.