Υλικά
2 - 3 μεγάλα κολοκύθια
2 - 3 μελιτζάνες φλάσκες
3 - 4 μεγάλες πατάτες
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1/4 κιλού φέτα
1 κουτί χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες.
Τα περνάμε ελαφρώς από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε ταψάκι πρώτα τις πατάτες, μετά τα κολοκύθια και τέλος τις μελιτζάνες.
Ετοιμάζουμε μια αραιή σάλτσα ντομάτας σοτάροντας το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο λάδι και προσθέτοντας το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
Μόλις πάρει 1 -2 βράσεις την κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε στα λαχανικά.
Ρίχνουμε από πάνω και την φέτα σε κομμάτια και ψήνουμε μέχρι να μείνει το φαγητό χωρίς ζουμί και να ψηθούν τα λαχανικά μας.