Υλικά
•1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
•1 σκαφάκι μανιτάρια κομμένα στα δύο
•4 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες (μία από κάθε χρώμα)
•2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
•4 - 5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
•1 κουταλιά πελτέ
•1 ποτήρι λάδι
•αλάτι, πιπέρι
•2 κουτ. σούπας ξίδι
•½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Τσιγαρίζω στο λάδι τα κρεμμύδια για 4 - 5 λεπτά.
Προσθέτω το κρέας, τις ντομάτες, τον πελτέ, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.
Όταν θα έχει βράσει το κρέας, προσθέτω τα μανιτάρια, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό.
Τα αφήνω να βράσουν και αυτά και σβήνω τη φωτιά.
Tip
Οι πιπεριές και τα μανιτάρια θέλω να "κρατάνε" λίγο, να μην είναι λιωμένα, γι’ αυτό και τα βάζω στο τέλος.