Υλικά
•1.500 γρ. μοσχαράκι κομμένο σε μπουκίτσες
•1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
•1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
•1 κουτί ντομάτα κονκασέ
•1 κουταλιά πελτέ
•1 κουταλάκι κρόκο Κοζάνης
•αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
•1 κιλό στρογγυλά πατατάκια
Εκτέλεση
Κόβω το κρέας σε μικρές μερίδες (μπουκίτσες) και το τσιγαρίζω στο λάδι για 5 - 6 λεπτά, μαζί με το κρεμμύδι.
Μετά προσθέτω τον πελτέ, τις ντομάτες κονκασέ, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, τον κρόκο Κοζάνης και νερό και αφήνω το φαγητό να βράσει.
Μόλις είναι έτοιμο το κρέας, προσθέτω τα πατατάκια, λίγο νερό ακόμα και αφήνω το φαγητό να βράσει και να πιει το ζουμί του.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.