Υλικά
1 µεγάλο κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ρύζι
κρεµµυδάκι φρέσκο
λίγο σκόρδο
σάλτσα ντοµάτας
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουµε το κοτόπουλο.
Τσιγαρίζουµε το κρεµµυδάκι µε το σκόρδο και την σάλτσα.
Προσθέτουµε το ρύζι. Βάζουµε αλάτι πιπέρι και αφήνουµε να βράσει.
Μόλις γίνει το ρύζι γεµίζουµε το κοτόπουλο µε αυτό.
Αλείφουµε το εξωτερικό από το κοτόπουλο µε λάδι, βιτάµ ή µουστάρδα και το τυλίγουµε µε λαδόκολλα.
Το βάζουµε σε ταψάκι και ψήνουµε για περίπου µία ώρα.