Υλικά
1 µέτριο κουνουπίδι
1/4 κιλού κιµά µοσχαρίσιο
2 ντοµάτες ή ένα ντοµατάκι κονσέρβα
1 κρεµµύδι ξερό
1 κουταλιά πελτέ
1/2 κούπα γάλα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε µια κατσαρόλα µε βραστό νερό βάζουµε το κουνουπίδι να βράσει για πέντε λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουµε το γάλα και το αφήνουµε να βράσει.
Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνουµε λίγο ελαιόλαδο και εκεί τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι, κοµµένο σε κυβάκια, µέχρι να αλλάξει χρώµα.
Προσθέτουµε τον κιµά, αλάτι, πιπέρι, και το µαγειρεύουµε σε µέτρια φωτιά για ένα τέταρτο.
Προσθέτουµε τις ντοµάτες ξεφλουδισµένες και κοµµένες σε κυβάκια και µαγειρεύουµε για ένα τέταρτο ακόµη.
Τέλος προσθέτουµε τον πελτέ, ανακατεύουµε και ρίχνουµε και µπουκετάκια-µπουκετάκια το κουνουπίδι.
Αφήνουµε να βράσουν όλα µαζί και σερβίρουµε.