Υλικά
Υλικά
300 γρ.μπισκότα petit beurre
1 λίτρο creme fraiche
300 γρ. μαρόν γλασέ
100 γρ. ζάχαρη-άχνη
4 κουταλιές ρούμι
Παρασκευή
Ραντίστε τα μπισκότα με ρούμι και ντύστε τα πλαϊνά και τον πάτο μιας τετράγωνης φόρμας.
Χτυπήστε την κρεμ φρες, προσθέστε τη ζάχαρη και τα μαρόν γλασέ τριμμένα.
Βάλτε την κρέμα μέσα στη φόρμα και καλύψτε τη με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Αφήστε την τάρτα στο ψυγείο 4-5 ώρες, αναποδογυρίστε, στολίστε με σαντιγί και μαρόν και συνοδεύστε τη με ένα αρωματικό μοσχάτο κρασί.