Υλικά
Υλικά
1 φράουλες
50 γρ. ζάχαρη
4 κουταλιές λικέρ Creme de cassis
Φέτες ψωμιού χωρίς την κόρα (ή μπισκότα της Reims).
Παρασκευή
Βράζετε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το Creme de cassis μέχρι να μαλακώσουν.
Παίρνετε 8 φλιτζάνια τσαγιού και καλύπτετε το εσωτερικό τους με φέτες ψωμιού χωρίς την κόρα (ή μπισκότα της Reims).
Ρίχνετε μέσα μια κουταλιά από το μείγμα, βάζετε από πάνω μια φέτα ψωμί, πιέζετε καλά και τοποθετείτε στο ψυγείο για μια νύχτα.
Αναποδογυρίζετε τα φλιτζάνια για να βγει η πουτίγκα και σερβίρετε.