Υλικά
Υλικά για 25 μπισκότα
125 γρ. λιωμένο βούτυρο
250 γρ. καστανή ζάχαρη
2 αυγά
200 γρ. αλεύρι
100 γρ. ινδική καρύδα
100 γρ. νιφάδες βρώμης
2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
125 ml γάλα
1 βανιλίνη σκόνη
1 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και τα αβγά και ανακατέψτε τα.
Προσθέστε το γάλα, τη βανιλίνη, την κανέλα και μετά ρίξτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την ινδική καρύδα και τις νιφάδες βρώμης.
Με ένα κουτάλι μοιράστε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί (υπολογίστε περίπου 25 κουταλιές από τη συνολική ποσότητα).
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12 λεπτά.
Τip
Η καστανή ζάχαρη δίνει καραμελένια γεύση και πιο μαστιχωτή υφή στα γλυκά.