Υλικά
500 γρ. κορν φλάουρ
200 γρ. βούτυρο, μαλακό
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το κορν φλάουρ, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
Όταν η ζύμη πάρει όλο το κορν φλάουρ ζυμώνουμε καλά με τα χέρια για λίγα λεπτά. Η ζύμη είναι εύπλαστη και δεν κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε φύλλο, πάχους 3-4 χιλιοστών και κόβουμε με κουπ πατ (ή ένα κρασοπότηρο, ή τα χωρίζουμε σε τετράγωνα με το μαχαίρι) τα μπισκότα μας (αυτό που περισσεύει το ξανανοίγουμε σε φύλλο κτλ).
Με μια οδοντογλυφίδα τους κάνουμε μια τρυπούλα στο κέντρο.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα από κάτω.