Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
1 αυγό και ένα κροκάδι
1/2 κούπα μαργαρίνη
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα ασπρισμένα και τριμμένα αμύγδαλα
1 κρόκο και μια κουταλιά της σούπας γάλα για να αλείψουμε τα μπισκότα
λίγη ζάχαρη για να πασπαλίσουμε τα μπισκότα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, το αυγό και τον κρόκο για 5 λεπτά.
Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Στρώνουμε τη ζύμη στον πάγκο εργασίας και την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 2 εκατοστών.
Με κουπ- πατ κόβουμε μπισκοτάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Χτυπάμε τον κρόκο με το γάλα και αλείφουμε τα μπισκότα.
Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά τους.