Υλικά
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένη και καλά στυμμένη κίτρινη κολοκύθα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
3 αυγά
1 φλιτζάνι σταφίδες άσπρες
1/2 φλ. τσ. κονιάκ
1 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια
ελαιόλαδο για τα φύλλα
Εκτέλεση
Βάζουμε τις σταφίδες σε ένα μπολ και τις καλύπτουμε με το κονιάκ.
Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί 3 φύλλα, βάζοντας ενδιάμεσα λάδι.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Στραγγίζουμε τις σταφίδες και τις ρίχνουμε στο μίγμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Ρίχνουμε το μίγμα στα φύλλα και τοποθετούμε άλλα 3 φύλλα από πάνω λαδώνοντας τα.
Κόβουμε τα περισσεύματα και γυρίζουμε τα φύλλα προς τα μέσα.
Ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο τρυπάμε το φύλλο κοντά κοντά με οδοντογλυφίδα ραντίζουμε με λίγο νεράκι και ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς.