![ΣΤΑΦΙΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ](https://tasty.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x554/cu355x532/0,253,355,509/pad/both/db/db2ba160481f48968fdc3a41b4622cd7.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Υλικά
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σταφίδες
1 φακελάκι μπέικιν
250 γρ. ζάχαρη
3-4 κουταλιές γλυκό του κουταλιού κυδώνι ψιλοκομμένο
500 γρ. αλεύρι ίσως και λίγο παραπάνω, να μας γίνει μια μαλακή ζύμη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το χέρι ή με το σύρμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τις σταφίδες.
Βάζουμε το μείγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο ή λαδωμένο.
Ψήνουμε τη σταφιδόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.