Υλικά
Για τη ζύμη:
400 γρ. τριμμένο μπισκότο
160 γρ. βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα γιαουρτιού:
1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
7 κ.σ. ζάχαρη
5 κ.σ. κόρν φλάουρ
1 φλ. τσ. γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο.
Στρώνουμε το μίγμα πατώντας το καλά σε μια ταρτιέρα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.
Μόλις κρυώσει λίγο την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.
Από πάνω γαρνίρουμε με μαρμελάδα και τριμμένο μπισκότο.