Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
250 γρ. κρέμα τυριού
μαύρη ζάχαρη
σταγόνες σοκολάτας
1 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση
Απλώνουμε πάνω στο φύλλο σφολιάτας την κρέμα τυριού.
Ρίχνουμε από πάνω μαύρη ζάχαρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την κανέλα τις σταγόνες σοκολάτας (μπορούμε να βάλουμε και τρούφα, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει) μόλις απλώσουμε πάνω στη σφολιάτα όλα τα υλικά γυρίζουμε τη σφολιάτα σε ρολό.
Βάζουμε στις άκρες, στις οποίες δεν έχουμε βάλει μείγμα, λίγο νερό με τα δάχτυλα μας έτσι ώστε να κολλήσει το ρολό.
Ο λόγος που δεν απλώνουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας είναι για να μπορέσουμε εύκολα να φτιάξουμε το ρολό.
Τέλος κόβουμε σε κομμάτια και απλώνουμε σε ένα ταψί στο οποίο έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Ψήνουμε στο φούρνο.