Υλικά
3 1/2 φλιτζ. τσαγιού κοσκινισμένο αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 πακετάκι φρέσκο βούτυρο
ελάχιστο αλάτι
1 1/4 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
1 αυγό
1 κροκάδι
λίγη βανίλια
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μετράμε και το ξανακοσκινίζουμε με το μπέικιν πάουντερ και με ελάχιστο αλάτι.
Χτυπάμε το βούτυρο και όταν ασπρίσει ρίχνουμε λίγη λίγη τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε το αυγό και το κροκάδι ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε λίγη βανίλια και το μείγμα του αλεύρου.
Ζυμώνουμε τη ζύμη, την ανοίγουμε σε φύλλο και το κόβουμε με κουπ πατ.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια σε μέτριο φούρνο για 12’.