Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
2 κούπες ζάχαρη
1 κ.γ. μπέικιν
3-4 βανίλιες
4 κ.σ. καρυδόψυχα
4 κ.σ. αμυγδαλόψυχα
4 κ.σ. τριμμένη κουβερτούρα
4 κ.σ. σταφίδες ξανθές
4 κ.σ. ινδική καρύδα
1 κεσέ γιαούρτι (200 γρ)
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κούπα χυμό και από τα δυο
500 γρ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο (μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν.
Στο μείγμα με τα αυγά προσθέτουμε τώρα τις βανίλιες και τα ξύσματα.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε εναλλάξ χυμό-γιαούρτι και αλεύρι.
Δεν πολυχτυπάμε. Ίσα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφού ρίξουμε όλο το αλεύρι, σταματάμε το μίξερ ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς (προθερμασμένο φούρνο) για περίπου 45 λεπτά έως μία ώρα.