Υλικά
225 γρ. αλεύρι
50 γρ. βούτυρο
3 κουταλιές ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
ξύσμα 1 λεμονιού
1 κουταλιά κοφτή μαγιά σε σκόνη
Εκτέλεση
Eτοιμάζουμε μια πάστα με το αλεύρι, το βούτυρο μαλακωμένο, τη ζάχαρη, το αλάτι, 1 αυγό ολόκληρο, έναν κρόκο (κρατάμε το ασπράδι), το ξύσμα του λεμονιού και τη μαγιά.
Δουλεύουμε καλά τα υλικά και με την πάστα που θα πετούσαμε, ανοίγουμε φύλλο.
Mε τα χείλη ενός φλιτζανιού κόβουμε από το φύλλο στρογγυλά φεγγαράκια, τα αλείφουμε με το ασπράδι χτυπημένο μαρέγκα και τα βάζουμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα.
Ψήνουμε τα μπισκότα σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά, προσέχοντας να μην πάρουν πολύ χρώμα.