Υλικά
•130 γρ. βούτυρο
•130 γρ. ζάχαρη
•3 κρόκους αβγών
•150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•110 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
•200 γρ. σοκολάτα σε μικρά κυβάκια
•ξύσμα λεμονιού & πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 160°C.
Χτυπάω το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά.
Προσθέτω τους κρόκους, το ξύσμα και σιγά σιγά το αλεύρι, το σιμιγδάλι και τη σοκολάτα.
Τα ανακατεύω καλά.
Πλάθω μικρά στρογγυλά μπισκοτάκια και τα βάζω σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνω τα μπισκοτάκια για 12 - 15 λεπτά και τα αφήνω να κρυώσουν.
Αν θέλω, πριν τα βάλω για ψήσιμο, πασπαλίζω το κάθε μπισκοτάκι με λίγη καστανή ζάχαρη.