Υλικά
•½ ποτήρι γάλα
•3 κουταλιές βούτυρο
•1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη
•2 ποτήρια ζάχαρη (αν θέλω, βάζω μόνο 1½)
•2½ κουταλιές κακάο
•2 ποτήρια καρύδια τριμμένα
•ξύσμα πορτοκαλιού
•3 κουταλιές ποτό
•τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε χαμηλή φωτιά βάζω το βούτυρο, τη ζάχαρη, το γάλα και το κακάο, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν η ζάχαρη και το βούτυρο.
Σβήνω τη φωτιά και αφήνω το μίγμα να γίνει χλιαρό.
Προσθέτω τη φρυγανιά, τα καρύδια, το ξύσμα και το ποτό, ανακατεύοντας να ενωθούν όλα τα υλικά.
Όταν κρυώσουν τελείως, πλάθω μικρά τρουφάκια, σαν κεφτεδάκια, και τα πασπαλίζω με τρούφα.
Τα βάζω σε μια πιατέλα, τα σκεπάζω με μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο.