Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
4 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.γλ. κανέλα
λίγο γάλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Απλώνουμε στον πάγκο μας τη σφολιάτα, κρύα, από το ψυγείο, και με πινέλο την περνάμε με γάλα.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα το φύλλο με τη ζάχαρη και την κανέλα και τυλίγουμε από τη φαρδιά πλευρά σε ρολό. Κόβουμε φετάκια με πάχος περίπου 2 δάχτυλα.
Καλύπτουμε με λαδόκολλα το ρηχό ταψί του φούρνου και τοποθετούμε εκεί τα ρολάκια, με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω.
Με το πινέλο τα περνάμε με γάλα.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει η σφολιάτα, για 15'-20'.
Τα τρώμε καυτά, από τον φούρνο!
Tip
Για πιο έντονο άρωμα, μπορούμε να προσθέσουμε και ½ κ.γλ. γαρίφαλο τριμμένο και λίγο μοσχοκάρυδο.