Υλικά
Υλικά για μία μερίδα
1 ρυζογκοφρέτα
3-4 φετάκια χαλβά βανίλια (κατά προτίμηση)
1 πολύ λεπτή φέτα πορτοκάλι, μαζί με τη φλούδα
Εκτέλεση
Βάζουμε πάνω στη ρυζογκοφρέτα το πορτοκάλι και πάνω του τον χαλβά. Ψήνουμε για 2' σε ζεστό φούρνο στους 180°C.
Μόλις δούμε ότι ο χαλβάς έλιωσε και πριν αρχίσει να ροδίζει, βγάζουμε το γλυκάκι από τον φούρνο και το τρώμε καυτό, διαφορετικά χάνει όλη τη χάρη του.
Tip
Αν πασπαλίσουμε τη ρυζογκοφρέτα με κανέλα μόλις βγει από τον φούρνο, θα γίνει ακόμα πιο νόστιμη.