Υλικά
50 γρ. φιστικοβούτυρο
50 γρ. δάκρυα σοκολάτας
50 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο
30 γρ. φρουκτόζη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αβγά
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε ένα μπρίκι τη μαργαρίνη ή το βούτυρο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το κουτάλι το φιστικοβούτυρο, τη λιωμένη μαργαρίνη, τα αβγά και τη φρουκτόζη. Μόλις το μίγμα γίνει χυλός, ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν.
Με το χέρι μας ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μαλακό μίγμα (επειδή όλα τα φιστικοβούτυρα δεν έχουν την ίδια πυκνότητα, μπορεί να χρειαστεί λίγο αλεύρι παραπάνω).
Προσθέτουμε στο τέλος τα δάκρυα σοκολάτας και ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν στη ζύμη.
Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου, φτιάχνουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει και τα ψήνουμε για 10'.
Τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και να σφίξουν.