Υλικά
450 γρ. τυρί κρέμα
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
14 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
400 γρ. λευκή σοκολάτα
80 γρ. κερασάκια γλασέ κομμένα στη μέση
100 γρ. σοκολατένια μπισκότα θρυμματισμένα
50 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. σοκολατούχο γάλα
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε 2 κ.σ. κρύο νερό.
Τη μεταφέρουμε σε μπρίκι με 4 κ.σ. νερό και σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη μισή λευκή σοκολάτα.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο.
Προσθέτουμε στο μίγμα τη ζελατίνη και τη λιωμένη σοκολάτα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Ρίχνουμε τα μπισκότα και τα κερασάκια και ανακατεύουμε καλά με κουτάλι ή σπάτουλα.
Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος ένα ταψάκι περίπου 18x18 εκ. Απλώνουμε το μίγμα και το ισιώνουμε.
Το αφήνουμε να κρυώσει γύρω στα 30'.
Για την επικάλυψη, βάζουμε σε μπεν μαρί το σοκολατούχο γάλα με το βούτυρο και το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Το αφήνουμε να κρυώσει και μετά το απλώνουμε πάνω στο ταψί.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί και την υπόλοιπη σοκολάτα και καλύπτουμε την επιφάνεια του ταψιού.
Αφήνουμε να κρυώσει για ½ ώρα και κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι σε μπάρες (βγαίνουν περίπου 12 κομμάτια).