Υλικά
3 αβγά
1 φλιτζ. ζάχαρη
½ φλιτζ. σπορέλαιο
½ φλιτζ. φιστικοβούτυρο
2½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
¾ φλιτζ. αράπικο φιστίκι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Στρώνουμε με χαρτί δύο ρηχά ταψιά του φούρνου.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα τη ζάχαρη με τα αβγά.
Προσθέτουμε το λάδι και το φιστικοβούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με τις βανίλιες, το μπέικιν και τα φιστίκια.
Ενώνουμε τα δύο μίγματα και ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακιά ζύμη.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα πιέζουμε λίγο στη μέση να φαρδύνουν.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια για 20'.
Μην περιμένετε να ροδίσουν!