Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
90 γρ. σοκολάτα γάλακτος
90 γρ. λευκή σοκολάτα
30 γρ. βούτυρο αγελάδος
40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ.γλ. μπέικιν
1 βανίλια
2 αβγά
175 γρ. Ζάχαρη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου.
Σε μικρό αντικολλητικό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο.
Την αφήνουμε να χλιάνει.
Σε μια λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν, για 8' περίπου.
Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα.
Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν και τη βανίλια και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
Τέλος, προσθέτουμε ψιλοκομμένες με μαχαίρι τη λευκή και τη σοκολάτα γάλακτος.
Με κουτάλι μοιράζουμε στο ταψί ομοιόμορφες κουταλιές από το μίγμα, αφήνοντας
Ψήνουμε για 12' αυστηρά και αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.
Με αυτή τη δόση βγαίνουν περίπου 8-10 μπισκότα.