Υλικά
1 συσκευασία πραλίνα φουντουκιού
2 αβγά
1 κ.γλ. μπέικιν
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175°C. Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου.
Σε μια λεκάνη βάζουμε την πραλίνα, το μπέικιν και τα αβγά και
τα ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
Ζυμώνοντας με το χέρι, προσθέτουμε λίγο λίγο αλεύρι μέχρι να πάρουμε μια ζύμη που να πλάθεται και να μην κολλάει στο χέρι μας.
Πλάθουμε μπαλάκια σαν πολύ μεγάλα καρύδια και τα πιέζουμε με το δάχτυλο στο κέντρο.
Τα τοποθετούμε στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους και τα ψήνουμε για 10'-15'.
Τα ξεφουρνίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν και να στερεοποιηθούν.