![ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ](https://tasty.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/763x306/crop/both/ec/ec859367a1ca4dfd95e5e24d4336f624.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Υλικά
3 φλ. αλεύρι
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή µαγιά
2 κουταλιές ζάχαρη
1 βανίλια
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε µια λεκάνη βάζουµε αλεύρι, µαγιά, ζάχαρη, βανίλια και νερό χλιαρό.
Ζυµώνουµε και αφήνουµε 1 ώρα σκεπασµένο σε θερµοκρασία δωµατίου.
Όταν φουσκώσει πλάθουµε κουλουράκια αλλά επειδή η ζύµη κολλάει βουτάµε τα χέρια σε αλεύρι κάθε φορά.
Τηγανίζουµε σε µπόλικο καυτό ελαιόλαδο, στραγγίζουµε σε χαρτί κουζίνας και βουτάµε το κάθε κουλουράκι σε µπολ γεµάτο µε κρυσταλλική ζάχαρη.