Υλικά
3 φλ. αλεύρι
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή µαγιά
2 κουταλιές ζάχαρη
1 βανίλια
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε µια λεκάνη βάζουµε αλεύρι, µαγιά, ζάχαρη, βανίλια και νερό χλιαρό.
Ζυµώνουµε και αφήνουµε 1 ώρα σκεπασµένο σε θερµοκρασία δωµατίου.
Όταν φουσκώσει πλάθουµε κουλουράκια αλλά επειδή η ζύµη κολλάει βουτάµε τα χέρια σε αλεύρι κάθε φορά.
Τηγανίζουµε σε µπόλικο καυτό ελαιόλαδο, στραγγίζουµε σε χαρτί κουζίνας και βουτάµε το κάθε κουλουράκι σε µπολ γεµάτο µε κρυσταλλική ζάχαρη.