Υλικά
150 γραµ. βούτυρο ή βιταµ σε θερµοκρασία δωµατίου
120 γραµ. ζάχαρη
3 αυγά
300 γραµ. γλυκά του κουταλιού (περγαµόντο, πορτοκάλι)
250 γραµ. και λιγότερο αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
ξύσµα ενός πορτοκαλιού
ξύσµα ενός λεµονιού
βούτυρο και αλεύρι για το ταψί
Εκτέλεση
Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C.
Χτυπάµε το βούτυρο µε την ζάχαρη.
Προσθέτουµε ένα-ένα τα αυγά.
Προσθέτουµε το αλεύρι και το ξύσµα.
Στραγγίζουµε τα γλυκά του κουταλιού, τα ψιλοκόβουµε και τα προσθέτουµε στο µείγµα του κέικ.
Βουτυρώνουµε και αλευρώνουµε ένα ορθογώνιο ταψί (24 εκ.x8 εκ.) βάζουµε την ζύµη στο ταψί, και το ψήνουµε στον προθερµασµένο φούρνο για 1 ώρα.