Follow us

Νένα Γκριντζιά: η ψυχή του ξεχωριστού ξενώνα «Μπελλαίικο»

Νένα Γκριντζιά: η ψυχή του ξεχωριστού ξενώνα «Μπελλαίικο»

Αν το μυστικό επιτυχίας ενός ξενώνα έγκειται κατά πρώτο λόγο στον ιδιοκτήτη ή σε αυτόν που είναι επικεφαλής της φιλοξενίας, και κατά δεύτερο στις εγκαταστάσεις, η Νένα Γκριντζιά είναι η απόλυτη απόδειξη για του λόγου το αληθές. Ψυχή του πολύ ξεχωριστού ξενώνα «Μπελλαίικο» στη Στεμνίτσα, τον οποίο έχει αναδείξει και η «Guardian» ανάμεσα στους καλύτερους ξενώνες του κόσμου, δεν επιβλέπει μόνο τη ζεστή ατμόσφαιρα, σαν στο σπίτι της γιαγιάς της, αλλά κυρίως φροντίζει για τη ζεστή φιλοξενία, τις insider συμβουλές για διαδρομές και βόλτες και βέβαια, το σήμα - κατατεθέν πλούσιο και πολύ γευστικό πρωινό. Της ζητήσαμε λοιπόν να μας δώσει τα δικά της περιηγητικά και γευστικά tips, αλλά και μία συνταγή που βρίσκουμε στο πρωινό του Μπελλαίικου.

Νένα Γκριντζιά: η ψυχή του ξεχωριστού ξενώνα «Μπελλαίικο»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.