Υλικά
Υλικά (για 6 άτομα)
6 φέτες καπνιστού σολομού
200 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.γλ. τζίντζερ
1 φινόκιο
3 μπαγκέτες
Παρασκευή
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, μέχρι να γίνει αφρός.
Προσθέτουμε το άνηθο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το τζίντζερ και την πάπρικα.
Καθαρίζουμε το φινόκιο και το ψιλοκόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
Αλείφουμε τις καψαλισμένες μπαγκέτες με το αρωματισμένο βούτυρο, βάζουμε σολομό και από πάνω το ψιλοκομμένο φινόκιο.