
Υλικά
300γρ. νούντλς ρυζιού Υλικά (για 4 άτομα)
3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές καλαμποκέλαιο
1 κουτ. τσαγιού σιναπόσποροι
2 κολοκυθάκια, κομμένα σε μπαστουνάκια 10 εκ.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε κομμάτια περίπου 10 εκ.
16 γαρίδες αποψυγμένες, καθαρισμένες
1 φλιτζ. άσπρο ξηρό κρασί
Αλάτι
Προετοιμασία: 10΄ Mαγείρεμα: 20΄
Εκτέλεση
Aποψύχετε και καθαρίζετε τις γαρίδες.
Ετοιμάζετε τα νούντλς σύμφωνα με τις οδηγίες.
Ζεσταίνετε το λάδι, τη σάλτσα σόγιας και τους σιναπόσπορους σ’ ένα μεγάλο τηγάνι.
Προσθέτετε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμυδάκια· σοτάρετε για 10 λεπτά περίπου .
Βάζετε και τις γαρίδες στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρετε τα νουντλς στο τηγάνι.
Ρίχνετε επιπλέον σάλτσα σόγιας και λίγο λάδι, αν δείτε το φαγητό πολύ στεγνό.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.