Υλικά
Υλικά
1ι ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι
50 ml λευκό κρασί
300 ml χυμό βοδινού
1 φύλλο δάφνης
1 ξύλο κανέλας
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
Κυδώνια
Παρασκευή
Σε ένα ποτήρι ελαιόλαδο σοτάρετε το μοσχάρι κομμένο σε κύβους.
Σβήστε με το λευκό κρασί και προσθέστε το χυμό βοδινού, τη δάφνης, την κανέλας, τη ζάχαρη, την ντομάτα και το κρεμμύδι (τριμμένα), και μαγειρεύετε 45 λεπτά έως μία ώρα.
Προσθέτετε τα κυδώνια κομμένα σαν κυδωνάτες πατάτες και μαγειρεύετε για άλλα 15-20 λεπτά.