Υλικά
Υλικά
Χοιρινό σε κύβους
Σκόρδο, κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
Πάπρικα, μοσχοκάρυδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
Κάστανα (βρασμένα)
Παρασκευή
Τσιγαρίστε σε μια κατσαρόλα τους κύβους του χοιρινού.
Προσθέστε σκόρδο, κρεμμύδι, δαφνόφυλλο, πάπρικα, μοσχοκάρυδο κι ένα ποτήρι λευκό κρασί και βράστε το για 25 λεπτά.
Στο τέλος προσθέστε βρασμένα κάστανα και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε με σπαράγγια βρασμένα σε νερό μ’ ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού για 10 λεπτά.