Υλικά
1 κιλό ψάρια γλώσσες σε φιλέταΥλικά
500 γρ. σπαράγγια
1 ποτήρι κρασί
1 κρεμμύδι
Πιπέρι άκοπο
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
4 αβγά
1 κουταλιά της σούπας κορνφλάουρ
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σπαράγγια.
Τα βράζουμε ελαφρά σε ψηλή στενή κατσαρόλα δεμένα σε ματσάκι, αφήνοντας τις άκρες έξω από το νερό.
Ρίχνουμε 2 δάχτυλα νερό σε πλατύ σκεύος, το κρασί, το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, το άκοπο πιπέρι και ανάλογο αλάτι.
Βράζουμε για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα φιλέτα της γλώσσας και ποσάρουμε για 5-7 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα φιλέτα και τα διατηρούμε ζεστά.Ανακατεύουμε το γιαούρτι, τα αβγά χτυπημένα και το κορνφλάουρ, με ένα κοφτό κουταλάκι αλάτι, ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα.Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά.
Βάζουμε μια στρώση από τα φιλέτα της γλώσσας και από πάνω στρώνουμε τα σπαράγγια.
Ρίχνουμε λίγη από την κρέμα γιαουρτιού.
Επαναλαμβάνουμε με αυτή τη σειρά ώσπου να τελειώσουν τα υλικά (η τελευταία στρώση πρέπει να είναι κρέμα γιαουρτιού).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C ? της ώρας έως 1 ώρα.
Αν δούμε ότι αρπάζει, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ξεσκεπάζουμε τα 10 τελευταία λεπτά για να ροδίσει.