Υλικά
Υλικά
1/2 κιλό κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα, ψιλοκομμένη
5-6 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Παρασκευή
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, να γίνει ένα μείγμα που να πλάθεται - αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον.
Πλάθουμε στρογγυλά "κεφτεδάκια" και τα πατάμε στις παλάμες μας, να γίνουν σαν πιτάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο, καυτό ελαιόλαδo.