Υλικά
1 κιλό αρνάκι ψαχνό χωρίς λίπηΥλικά
2 κρεμμυδάκια, λιωμένα στο μίξερ
2-3 καροτάκια, κομμένα σε καρέ
1 φλιτζ. του τσαγιού αρακάς
1 φλιτζ. του τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
200 γραμ. φέτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Λάδι για το άλειμμα των φύλλων
Εκτέλεση
Κόβετε το αρνάκι σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το κρέας.
Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τον αρακά.
Ανακατεύετε.Σβήνετε με το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί όλο.
Αφήνετε το φαγητό να κρυώσει.Ρίχνετε μέσα τα κυβάκια φέτας.Παίρνετε ένα φύλλο κρούστας, το απλώνετε σε μια λεία επιφάνεια και αδειάζετε μέσα 3-4 κουταλιές της σούπας από το μείγμα του τηγανιού.
Το διπλώνετε σε τετράγωνο φάκελο.
Το λαδώνετε καλά με ένα πινέλο και το βάζετε μέσα σε ένα καλά λαδωμένο ταψί.Επαναλαμβάνετε το ίδιο μέχρι να τελειώσει η γέμιση.
Ψήνετε τους φακέλους στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και τους σερβίρετε στα πιάτα συνοδεύοντάς τους με μια πράσινη σαλάτα.