
Υλικά
Υλικά
6 πιπεριές κέρατα
1 μελιτζάνα
1 λουκάνικο με πράσο
1 κρεμμύδι ξερό σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 ώριμες ντομάτες, στον τρίφτη
1 αβγό
ε.π. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε τετράγωνα κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο.
Κόβουμε το λουκάνικο σε φέτες, το σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια σβήνουμε με τις τριμμένες ντομάτες.
Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά τη σάλτσα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Μισογεμίζουμε πυρίμαχα βαζάκια με το μείγμα και στο κέντρο ρίχνουμε ένα αυγό.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 μέχρι το αβγό να ψηθεί.Συνταγή από το εστιατόριο "6 Κλειδιά" στην Άφησσο Πηλίου.